De leukste bowlingtassen van 2023

Bowlingtassen, een slimme aanschaf als jij vaak bowlt en in het bezig bent van je eigen bowlingballen. Ben jij op zoek naar een bowlingtas? Wil jij een leuke en handige bowlingtas kopen voor jouw bowlingballen? Dan ben je hier bij het goede adres. Wij helpen jou met dit artikel bij het maken van de juiste keuze. In dit artikel lees je alles over de bowlingtas en welke verschillende bowlingtassen er zijn. Daarbij vind je ook de top 5 leukste bowlingtassen, voor tassen waar zowel 1, 2 als 3 bowlingballen in kunnen worden vervoerd.

Waar let je op bij het kopen van bowlingtassen?

Wanneer je een bowlingtas wilt kopen is het verstandig om van te voren na te denken waar de tas aan moet voldoen. Bij het kopen van een bowlingtas kun je op een aantal kenmerken letten.

  • De hoeveelheid ballen die je wilt vervoeren: Afhankelijk van hoeveel bowlingballen jij mee wilt kunnen nemen, kies je de maat van je bowlingtas. De bowlingtas is verkrijgbaar in varianten waar slechts 1 in past, maar er zijn ook tassen waar je zelfs 6 ballen in kan vervoeren. Aan jou dus de vraag: Hoeveel ballen moeten er in de tas passen? In dit artikel hebben we een drie keer een top 5 samengesteld voor tassen waar 1 bal, 2 ballen of 3 ballen in passen.
  • Een tas om te dragen of een tas op wieltjes? Er zijn bowlingtassen verkrijgbaar mét en zonder wieltjes. Wanneer jij meerdere bowlingballen wilt vervoeren is een tas op wieltjes aan te raden. Bowlingballen hebben namelijk een behoorlijk gewicht! Heb jij slechts 1 of 2 bowlingballen te vervoeren; dan zou een tas zonder wieltjes ook kunnen.
  • De kleur en vormgeving Natuurlijk kan je ook kijken naar het design van de tas. Welke vind jij het mooist en past bij jouw bowlingoutfit? In dit artikel hebben we de leukste bowlingtassen geplaatst.
  • De prijs: Als laatst is natuurlijk ook de prijs van de bowlingtassen van belang. De tassen zijn verkrijgbaar vanaf €20 tot €200. De prijs hangt af van de grote van de tas maar ook van het merk. In principe is er altijd wel een tas te vinden die past bij jouw budget.

Hieronder vind je 3 keer een top 5’s bowlingtassen, voor tassen waar 1, 2 en 3 ballen inpassen.

Top 5 – Bowlingtassen waar 1 bal in past

Hier vind je de 5 leukste bowlingtassen waar je 1 bowlingbal in kan vervoeren.

1. Storm – Solo Tote Plus

Deze tas vinden wij ontzettend leuk en praktisch wanneer jij slechts 1 bal hoeft te vervoeren. Deze tas heeft een toffe oldschool look! Het is een tas die je helemaal doet denken aan de jaren ’90. Handig is dat je in deze tas ook een vak hebt waarin je je bowlingschoenen kan vervoeren.

37,50  Uitverkocht
Bol.com
as of 18 juli 2024 12:31

2. Ebonite – Compact

Deze bowlingtas is fris en vrolijk. De blauwe/paarsige kleur valt op! Ook deze tas is geschikt wanneer je maar één bowlingbal hoeft te vervoeren. Je bowlingschoenen kun je ook gemakkelijk meenemen in deze tas.

27,50  Uitverkocht
Bol.com
as of 18 juli 2024 12:31

3. Storm – Solo Tote Flip

Oké, Wij vinden deze tas écht heel tof. Ja, we geven toe; je moet hier van houden en mee gezien durven worden. Maar we love it! De leuke paarse en roze accenten zijn gewaagd en hip. Ook dit tasje geeft voldoende ruimte voor een bal en je schoenen.

35,00  Uitverkocht
Bol.com
as of 18 juli 2024 12:31

4. Marvel – Roller tas

Wil jij liever een tas voor een enkele bowlingbal en accessoires op wieltjes? Dan is deze Marvel Roller tas een aanrader. Hij is zwart met roze en biedt genoeg ruimte om met jouw spullen de baan op te gaan. Deze Marvel Roller is een aanrader!

69,95  Uitverkocht
Bol.com
as of 18 juli 2024 12:31

5. Brunswick roller tas

Ten slotte willen we deze bowlingtas van Brunswick aanraden. Deze bowlingtas staat ook op wieltjes en heeft een simpele en sportieve look. Het is een praktische tas die genoeg ruimte biedt voor jouw bal, schoenen en accessoires.

72,50  Uitverkocht
Bol.com
as of 18 juli 2024 12:31

Top 5 – bowlingtassen waar 2 ballen in passen

Ben je op zoek naar een bowlingtas waar je twee ballen in kan vervoeren? Check dan onderstaande top 5.

1. Storm – Rolling thunder

Deze bowlingtas van het merk Storm is een praktische en goede keuze. Het is een sportieve zwarte bowlingtas op wieltjes, met leuke blauwe details. Deze bowlingtas heeft voldoende ruimte voor 2 ballen, je schoenen en andere accessoires.

109,75  Uitverkocht
Bol.com
as of 18 juli 2024 12:31

2. Ebonite – Zwart leren tas

Ja! Deze tas vinden wij echt een ‘wauw’ effect hebben. Deze tas is een zwarte glimmende bowlingtas gemaakt van leer. Sportief, klassiek en opvallend. Deze tas staat niet op wieltjes; dat betekend dat je wel zult moeten sjouwen. Als dat geen probleem voor je is kun je met deze tas een opvallende indruk maken.

34,95  Op voorraad
Bol.com
as of 18 juli 2024 12:31

3. Ebonite – Tournament

Ook deze tas is heel tof. Deze tas heeft een retro look in de kleur blauw met rode details en een bruin leren embleem. In dit geval is het ook zo dat de tas geen wieltjes heeft; en je hem dus wel zelf zal moeten tillen.

34,95  Uitverkocht
Bol.com
as of 18 juli 2024 12:31

4. Ebonite – Transport

Deze tas is ook van Ebonite. Het is een hele simpele zwarte tas voor een goede prijs. Ook in dit geval is het zo dat je de tas zelf zal moeten tillen.

22,95  Uitverkocht
Bol.com
as of 18 juli 2024 12:31

5. AMF – Bowlingtas

Deze bowlingtas heeft een Amerikaans en ook wel grappig design. De tas is qua accessoires en vakken wel erg simplistisch. Er is geen speciaal schoenen vak. Deze tas kies je dus echt voor het grappige design en vooral de goedkope prijs.

17,50  Uitverkocht
Bol.com
as of 18 juli 2024 12:31

Top 4 – bowlingtassen waar 3 ballen in passen

Hier vind je de 4 leukste bowlingtassen waar je 3 bowlingballen in kan vervoeren. Deze tassen zijn allemaal mét wieltjes vanwege het gewicht van 3 bowlingballen.

De tassen die we van Amazon uitlichten, kunnen we niet als afbeelding laten zien. Klik daarom op de ‘knop’ om de tas te bekijken.

1. Track bowling – Triple tote

Deze tas van Track Bowling is super tof! Deze tas heeft een doorzichtige bovenkant waardoor jij direct je tofste bowlingballen kunt showen. De tas zelf is donkerblauw met een geel detail. Kortom, een opvallende tas op wieltjes!

2. Brunswick – Blitz green 3 ball bowling

Deze groene tas van Brunswick is simplistisch maar door de groene kleur toch opvallend. De tas heeft genoeg ruimte voor 3 ballen, je schoenen en andere accessoires. Een goede keuze! Wil jij deze tas liever in een andere kleur? Dat kan! Via onderstaande link kun je ook de andere kleur versies bekijken.

3. Brunswick – Blitz black/orange 3 ball bowling

Ben jij op zoek naar een sportieve maar simpele bowlingtas met niet te veel details? Dan is deze tas een goede keus. Hij is simpel, praktisch en toch ook mooi! Klik op onderstaande knop om de tas te bekijken.

4. Columbia – Roller X3 groen

Deze bowlingtas heeft een hele leuke vorm: de drie ballen stapel je als een piramide op elkaar en rits je daarna dicht. Enig punt is dat deze tas geen overige ruimte heeft om je andere benodigdheden in te bewaren.

59,95  Uitverkocht
Bol.com
as of 18 juli 2024 12:31

Wat is een bowlingtas?

Een bowlingtas is een tas waarin je je bowlingbal kan vervoeren. Een bowlingtas is er in verschillende varianten: De bowlingtas en de ballroller. Een ballroller is een bowlingtas op wieltjes. Bowlingtassen zijn er in verschillende formaten, afhankelijk van de hoeveelheid ballen die je in je tas wilt vervoeren. Een bowlingtas heeft een rechthoekige vorm met ronde hoeken en een kort hengsel.

Hoeveel kost een bowlingtas?

Afhankelijk van de afmeting van je tas, en hoeveel ballen er in de tas vervoerd kunnen worden, wordt de prijs bepaald. Bowlingtassen zijn verkrijgbaar tussen de €20 en €200.

Waar kan je een bowlingtas kopen?

Omdat bowling een Amerikaanse sport is die in Nederland niet veel op professioneel niveau wordt gespeeld, is het soms ook lastig de juiste producten te vinden. Om die reden hebben we op onze website www.amerikaansesport.nl een overzicht gemaakt waar je de tofste bowlingtassen kunt kopen.

Tot zo ver dit artikel over bowlingtassen. We hopen je hier goed mee geholpen te hebben. Ben jij op zoek naar bowlingschoenen, een bowlingshirt of een bowlingbal? Check dan vooral ook deze artikelen!