American Football Shirt 2023

Ben je op zoek naar een American football shirt? Dan ben je hier op de juiste plek. De American football shirt, zoals wij het noemen wordt ook een NFL jersey of een NFL shirt genoemd. NFL staat voor de National Football League. Een NFL shirt (of jersey) is de tenue die de speler van een bepaalde team draagt. Hieronder presenteren we een lijst van de populairste American Football Shirts van 2023.

Top 12 American Football Shirt

#1. Josh Allen (Buffalo Bills)

NFL PRO LINE Men's Josh Allen Royal Buffalo Bills Team Player Jersey

★★★★★
Amazon.com

Josh Allen is de quarterback voor de Buffalo Bills. Sinds 2018 speelt hij in de NFL voor de Buffalo Bills. Josh Allen heeft de meeste verkochte American football shirt van 2022. Het lijkt erop dat Buffalo fans grote verwachtingen hebben van hun sterspeler.

#2. Russel Wilson (Denver Broncos)

NFL PRO LINE Men's Russell Wilson Orange Denver Broncos Player Jersey

★★★★★
Amazon.com

De tweede meestverkochte NFL shirt dit jaar behoort tot Russel Wilson. Sinds dit jaar speelt Wilson voor de Denver Broncos, nadat hij jaren in Seattle heeft doorgebracht. De Denver Broncos fans zijn zeer positief over hun kansen voor de Super Bowl dit jaar! Het shirt hierboven is helaas geen wedstrijd jersey, maar een T-shirt. De NFL shirts van Wilson zijn nergens meer te vinden!

#3. Joe Burrow (Cincinnati Bengals)

NFL PRO LINE Men's Joe Burrow Black Cincinnati Bengals Team Player Jersey

★★★★★
Amazon.com

Op nummer drie van de meestverkochte NFL shirts staat de rijzende ster, Joe Burrow. Nadat hij vorig seizoen zijn team bijna naar de Super Bowl heeft geleid, zijn ook voor hem de verwachtingen komende jaren volgende zeer hoog! Deze NFL shirt is in verschillende maten te koop.

#4. T.J. Watt (Pittsburgh Steelers)

NFL PRO LINE Men's T.J. Watt Black Pittsburgh Steelers Team Player Jersey

★★★★★
Amazon.com

T.J. Watt is een linebacker (verdediger) voor de Pittsburgh Steelers. Hij heeft een goede reputatie als verdediger. Ook hij heeft een van de meestverkochte jerseys van de NFL in 2022.

#5. Patrick Mahomes (Kansas City Chiefs)

NFL PRO LINE Men's Patrick Mahomes Red Kansas City Chiefs Team Player Jersey

★★★★★
Amazon.com

Als een van de beste quarterbacks in de NFL op dit moment is het niet verassend dat de jersey van Patrick Mahomes een van de populairste NFL jerseys heeft. Als debutant in de NFL wist hij zijn reputatie als een van de besten te vestigen en heeft hij zijn team de begeerde Super Bowl te helpen winnen. American football shirt van Mahomes is ontzettend populair!

#6. Tom Brady (Tampa Bay Buccaneers)

NFL PRO LINE Men's Tom Brady Red Tampa Bay Buccaneers Team Player Jersey

★★★★★
Amazon.com

Tom Brady, door velen beschouwd als G.O.A.T. van de NFL, heeft maar liefst 7 Super Bowl titels op zijn naam staan. Zijn populariteit is daarom ontzettend groot. Sinds een aantal jaar speelt de quarterback voor de Tampa Bay Buccaneers nadat hij zijn hele carrière bij New England Patriots had gespeeld. Tom Brady wordt ook wel TB12 genoemd (een combinatie van zijn voorletters en het nummer op zijn NFL shirt).

#7. Lamar Jackson (Baltimore Ravens)

NFL PRO LINE Men's Lamar Jackson Purple Baltimore Ravens Team Player Jersey

Amazon.com

Lamar Jackson speelt de positie quarterback voor de Baltimore Ravens. Als een rookie heeft Lamar Jackson zijn team in positie gebracht om de titel te winnen. Sindsdien zijn de verwachtingen hoog voor Lamar. De NFL jersey van Lamar is ook ontzettend populair!

#8. Kyler Murray (Arizona Cardinals)

NFL PRO LINE Men's Kyler Murray Cardinal Arizona Cardinals Logo Player Jersey

Amazon.com

Kyler Murray is momenteel de quarterback voor de Arizona Cardinals. Ondanks dat hij relatief kort is in vergelijking met alle andere NFL-spelers wordt Murray als een van de beste quarterbacks in de NFL.

#9. Dak Prescott (Dallas Cowboys)

NFL PRO LINE Men's Dak Prescott Navy Dallas Cowboys Logo Player Jersey

★★★★★
Amazon.com

Als quarterback van “America’s team” de Dallas Cowboys heeft Dak Prescott een grote uitdaging voor zich. Het is aan Dak Prescott om de duurste team ter wereld te helpen komen aan die felbegeerde Super Bowl die ze 26 jaar geleden voor het laatst hebben gewonnen.

#10. Jalen Hurts (Philadelphia Eagles)

NFL PRO LINE Men's Jalen Hurts Midnight Green Philadelphia Eagles Replica Jersey

★★★★★
Amazon.com

Jalen Hurts is de quarterback voor de Philadelphia Eagles. Het is pas zijn tweede jaar in de NFL en hij laat al goede progressie zien.

#11. Tua Tagovailoa (Miami Dolphins)

NFL PRO LINE Men's Tua Tagovailoa Aqua Miami Dolphins Logo Player Jersey

Amazon.com

De quarterback voor de Miami Dolphins heeft het niet makkelijk gehad afgelopen tijd. Zijn toekomst bij het team is onzeker, maar dit seizoen laat hij hele goede dingen zien. Wie weet kan hij de Dolphins leiden naar hetgeen waar het allemaal om draait: de Super Bowl!

#12. Mark Andrews (Baltimore Ravens)

NFL PRO LINE Men's Mark Andrews Purple Baltimore Ravens Team Player Jersey

★★★★★
Amazon.com

Mark Andrews speelt de positie tight end voor de Baltimore Ravens. Dit team is een van de favorieten voor de Super Bowl van 2022!

FAQ’s

In welke maten zijn de NFL shirts te krijgen?

American football shirt

Een American football shirt is te krijgen in de maten: Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large, 3X-Large en 5X-Large. Zo lang de voorraad strekt uiteraard.


Hoe weet ik welke maat NFL shirt ik moet hebben?

Een NFL shirt zit net zoals een normale shirt. Als je het fijn vindt dat de American football shirt losser zit dan wordt het aangeraden om een maat groter te kiezen dan je normaal draagt.


Hoe moet ik mijn NFL shirt wassen?

Volg hiervoor de instructies op de label van het American football shirt.

Ben je opzoek naar een American football ball? Kijk dan op deze pagina!